30 Ekim 2015 Cuma

Karadeniz Bölgesi Blogger Buluşması =)


Merhabalar efenim,
Çokca gecikmiş bir yazı olan blogger buluşması yazıma başlamış bulunmaktayım. Şimdiden geç kaldığım için çok çok özür dilerim.
Öncelikle bu güzel insanlar ile tanışmama vesile olan, bol bol didinip arada firma sahiplerinin çileden çıkarmalarına rağmen yılmayan  sevgili arkadaşım Zeynep'in Günlüğüne kocaman kocaman teşekkür ederim.

Muhteşem bir gündü. ''Sohbetin dibine vurmak'' tabirini gayet içini doldura doldura yaşadık. İnsanların hala bir yerlerde içlerinden geldiği gibi yaşadığını bilmek inanılmaz bir mutluluk verdi bana bilesiniz :)

Gelelim sevgili sponsorlarımızın bizi şımartma silsilesine ;

Allahım! Gratisi yarattığın için sana şükürler olsun.... O ne güzel bir hediye paketidir! Bir kadını böyle şımartmayı nerden öğrendiler dersiniz? :)

Saçımın yandığını hissetmişcesine gönderilen o bakım yağı.... O yumuşaklığı hissetmek için saçım günlerdir bekliyordu.... Teşekkür ederiz Hair Care

Parlaklık,canlılık,renk dengesi.... Bir cilt serumundan çok şey bekleyen birileri varsa eğer buyrunuz balmazon ....

Bu zamana kadar makyaj temizlemek için bir çok şey kullandım.... Göz için ayrı,yüz için ayrı,temizleme sütleri,sabunlar,yıkama jelleri.... yok efendim yok siz freshnsoft tek bir mendil ile bunu çözüyor. Teşekkür ederiz.

İçimdeki renge renk katan essence ... Kocaman, renkli, hiç yanından ayırmayası hediyeler için çokca teşekkür ederiz.


Bu güzel günün devamı gelecektir. Katılımda bulunan bakimliginepig.blogspot.com.tr ,
ebrudannotlar.blogspot.com.tr , http://ozgurhanim.com , http://www.makyajjseverr.blogspot.com.tr/?m=1  mutlaka takip etmelisiniz... Hoşçakalınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder